lauantaina, toukokuuta 02, 2009

Reede ja laupäev

On olnud tore.

Reedel külastasime Ailit. Aili oli loomulikult katnud imekauni laua ja teinud mingit uskmatult maitsvat praadi. Meil oli šampust ja valget veini + kõvasti õlut, milleni me ei jõudnudki. Sõin ja sõin, ja iga ampsuga kasvas mus kahjutunne, et kõht saab täis enne, kui toit lõpeb. Aili oli väga armas ja oli tore teda näha.

Tore oli näha ka R-i ja tema kahte poega.

Aa -enne Aili juurde miekut käisime ju ujumas.

Laupäeval kohtusime Reinu ja R-ga. Tekkis väike viivitus, kui Rein kl 11.01 teatas, et ta alles tõusis. Aga ta tegi kiirelt ja peagi olime kõik koos autos ja teel Paunküla veehoidla poole. Tundsin poiste ees väikest tänuvõlga ja leevendasin seda kolme kohviga (igale 1). Oli pisut selline meeleolu nagu Smailersi loos, kus kutid Pühajärvele sõidavad.

Klubi maadel oli pinu peenikesi prusse ja vineerkolmnurki millest hakati stagede vaheseinte raame kokku kruvima. Olime Reinuga kõige aeglasemad, sest suhtusime teemasse nagu kunstnikud ikka -otsisime kruvisid ja liimi. Minu üllatuseks ilmnes, et tegemist on Estonian Openi vaheseintega! Seega olime me osa Suurest Spordist!

Päike paistis otse pähe ja tasapisi läks päris palavaks. Mind häiris pisut üks seltskonnas viibiv kimedahäälne naine, kes -tõepoolest -rääkis liiga palju.

Kui raamid valmis, loivasime ühte eemal asuvasse suurde ja sopasesse auku -tegelikult oli see muidugi laskeala. Seal olid kuhjad autorehvidega. Pisut eemal oli väike saareke, kuhu viisid kaldalt puudele kinnitatud köied. Mõtlesin esialgu vaid proovida, kuidas köis vastu peab -kuid sattusin liiga hoogu ja ronisin köit mööda päris saarele. See oli väike ja täiesti mõttetu saareke. Saare keskel oli plekist tünn suitsukonidega. Ajuvaba.

Pidin mööda köit jälle tagasi ronima ja olin ka ise hämmingus, et ma sellise avangardistliku kehakultuuriga tegelen. Mööda köit veekogude ületamine pole ju üldiselt väga sage tegevus.

Pärast saagisime pisut lauajuppe ja siis tundus, et võikski tagasi linna minna.

Auto juures sõime kaasa ostetud nuudlirooga ja puhusime niisama juttu. See oli väga mõnus.

Pärast käisin Tallinnas isegi Reinul külas.

See oli väga hea päev.

Ei kommentteja: