tiistaina, syyskuuta 09, 2008

Mida Liis Lass teile siis paha on teinud?

Vaatan, et küsitluses ei taha inimesed eriti Liis Lassile toetust avaldada. See on küll väga imelik. Ma ei saa aru, miks ei võiks Liisile toetust avaldada, kui kõik niigi teda materdavad ja lolliks sõimavad? Tekkib küsimus kellele inimesed siis üldse toetust tahavad avaldada, kui isegi tagakiusatu kaastunnet ei pälvi? Panen üles vastava küsitluse. Selgitame tõe välja!

5 kommenttia:

Virgo Kruve kirjoitti...

Ma arvan, et naised kadeduse pärast Lassi suhtes kriitilised ja mehed teadagi, eelarvamusega iga blondiini suhtes. Ma muidugi ei väida, et Liis Lassi juuksevärvi muutmine tema kritiseerimist vähendaks kuid senine blondiini maine on sellele kõvasti kaasa aidanud.
Ise kirjutasin Lassi kohta viimati http://virgokruve.wordpress.com/2008/09/05/arapanija-liis-lass-tegi-rauale-ara/

Anonyymi kirjoitti...

olen naine, kole naine. mina pole liisi kunagi halvustanud, pigem pooldanud. ja pole seda kunagi varjanud, et olen tema peale kade, sest tal on lollima (mul on kõrgharidus), kuid minust ilusamana võimalus saada rohkem raha ja tähelepanu

Anonyymi kirjoitti...

Miks ma peaksin kellegile neist avaldama toetus? Kas nad kandideerivad riigikokku või on sattunud täbarasse olukorda?

Positiivsed ja ülistatud muinasjutu kangelased naudivad hollywoodi "Häpi endi", negatiivsed saavad teenitud palga kätte ja Julia sureb nagu nii ära!

Seega on iga üks neist, minust parem, jõukam, targem, õnnelikum ja mis kõige tähtsam POPULAARSEM!

Sealhulgas on minust populaarsem ka armas Liis. Liis on uue generatsiooni Saagim. Elu24? On ehtne näide sellest, kuidas "bitchid" ajakirjandust teevad.

Kui inimene on loll, on ta ise süüdi, et ennast harida, ei ole viitsinud või jaksanud....miks toetust avaldada?

Asjadest kirjoitti...

Toetust tuleb avaldada sellepärast, et üldsus peab Liisi lollakaks ja tümitab teda ilma mingi õigustuseta. Iga endast heal arvamusel olev kodanik võtab vaevaks Liisi kallal näägutada ja teda maha teha. Ja kogu sellise vastandamise mõte on jätta seeläbi endast mulje, kui targast ja sõgavamõttelisest inimesest. On ebaõiglane kedagi keda sa ei tunne ega tea -nöökida ja halvustada. Sellepärast.

Segasumma Saara kirjoitti...

Minu arvates on Liis väga osavalt ennast sinna avalikkuse areenile sisse nüginud. Mäletan aega, mil ta alles ilmus orbiidile (polnudki see ju nii väga ammu, või mis?) ning siis ma tema üle muigasin, et igal viimasel kui vähegi seltskonnaürituse moodi ettevõtmisel oli tibin kohal ja laskis ennast pilti võtta nii ja naa ja kolmat moodi :). Aga no nüüd on tema ponnistused ju vilja kandnud ja Liis Lass tublisti kõvemaks nimeks selles kollases maailmas muutunud, kui ta ehk isegi alguses loota julges. Nii et noh, täiesti edukas karjäär oma valitud rajal :). Ma ei pea teda just geeniuseks, aga kindlasti taibukaks ja osavalt meediat enda huvides ära kasutada oskavaks starletiks. Muidugi kaasnevad igasuguse kuulsusega alati need va negatiivsed kõrvalmõjud ja nüansid (loe: rahva pilgu ette sattumisel nende poolt näritud saamine), aga no lõppude lõpuks on ta ise sinna avalikule areenil kõigest väest ja hingest ennast pushinud ja eks ta ikka loodetavasti natuke ka enne teadis, kuidas "Kroonika" staare lugejate poolt koheldakse. (Kummardamise ja kollase kadedusega ühtaegu.)

Ja igatahes TUNDUB Liis mulle sümpaatsem kui Anu. Anu maine läks minu silmis veega alla, kui nägin seda "Üks päev Anu Saagimiga" saadet. Liis vähemalt sellesse ämbrisse tookord suutis hoiduda astumast. Muidugi täiesti võimalik ja küllaltki tõenäoline, et ühed ennasttäis staaripurakad mõlemad :). Aga minupoolest olgu, kuniks mul nendega isiklikku lävimist ei toimu.

Enim olen ilmselt nõus Ramloffi Nipitiri juures välja öeldud arvamusega: kardetavalt ei kuulu mõlemad seltskonnatarid just eriti selliste inimeste hulka, keda rahuliku südamega julgesti usaldada võiksid. Manipulaatorid ju mõlemad.