keskiviikkona, helmikuuta 03, 2010

Ingrid Veidenberg - Tähismaa stiilinäide


Selline asi hakkab ikka kergelt närvidele käima. Ma saan aru, et oli keset päeva tähtsaid asjaajamisi ja auto oli vaja kuhugi parkida. Oleks võinud siis lasteaia värava lahti teha ja autoga sisse sõita. Ingrid parkis aga nii, et KÕIK ÜLEJÄÄNUD lapsevanemad pidid koos väikeste lastega üle rämedate lumevallide ronima, et lasteaeda või sealt välja pääseda.
Kamoon! Nii ei tehta! :(

11 kommenttia:

Virgo Kruve kirjoitti...

Kui Ingrid ise väravast sisse ei läinud, kas ta siis ronis ka üle nende lumehangede või siis väljus kõrvalistuja uksest? Igal juhul väga enesekeskne käitumine.

Anonyymi kirjoitti...

Juhipoolses küljes on ju lumest lahti lükatud jalgtee...

asjadest

Morgie kirjoitti...

Autod lasteaedade (ja koolide) väravate ees on üks VÄGA emotsionaalne teema.
Mh põhjustavad ummikuid ja teesulge ka lapsevanemad ise, kes nähtavasti käisid jala viimati Vabariigi taasiseseisvumise aegu ja on unustanud, et jalakäija pole varblane, et üle auto kapoti lennata suudaks.
Siinkohal üleskutse kõigile lapsevanemaist autojuhtidele - tehke endale üks autovaba päev ja kogege palun oma nahal, kui keeruline on väikelapsega jala liigeldes ellu jääda. Meie mehhoterroristlikus maailmas. Äkki siis teinekord taipate oma auto parkida nii 20 cm kaugemale - või hoopis sinna ülejärgmisele parkimisplatsile, kus on ka vabu kohti.

Anonyymi kirjoitti...

Eesti Ekspress tänab teid tõhusa kompra eest.

Asjadest kirjoitti...

Kas see on kompra?

Parkimisega on enamus inimesi igasuguseid trikke teinud, kuid päris ülekäte minna siiski ei tasuks.

Lassie kirjoitti...

Siiski võib mõni vilkam jalakäija varbalast mängida ja kapotil varblasehüppekesi teha. Tasakaalukamad kodanikud võivad võtta taskust võtme ja autot kriipida.
Olgu see Veidenberg või Weizenberg

Anonyymi kirjoitti...

Pühasid lehmasid (Eestis autod), ei tohi puutuda! Neil on õigus mäletseda igal pool, eriti jalakäijate teel! Peaasi, et neil hea on!

Anonyymi kirjoitti...

Kas Ingridil on uus auto?

Asjadest kirjoitti...

Vist on volitus. Või kellegi sõbra auto. Point on siiski selles, et nii ei pargita. See on eetika, taktitunde ja viisakuse küsimus.

Pealegi on see halb eeskuju noortele :)

Kindlasti on võimalik leida palju põhjendusi, miks tuleb auto "just nii" parkida, ent kui inimene on ise olukorras, kus tuleb kellegi hoolimatuse või viitsimatuse tõttu koos lastega räpases lumes mütata, siis need argumendid ilmselt ei pädeks.

Morgie kirjoitti...

Hm. Sellisest munajast autost edukalt üle ronimise eelduseks oleks vist alpinistivarustust vaja. Jäänaelu või.

Ratsutaja kirjoitti...

Mina kardan, et ühel ilusal libedal päeval kukun mina puht "kogemata" mõnel sellise parkijal küljepeegli küljest ära.