keskiviikkona, kesäkuuta 08, 2011

Kummaline vahejuhtum püstoli ja Mercedesega ning Beretta 90TWO

Esmalt pilt Beretta 90TWO-st ja selle lukusüsteemist.
Püstol ise on käes hoides mugav ja ootamatult kerge -ja pisut kõrge. Kuna püstoli kelk on keskosas lahtine, on relva vinnastamine suhteliselt tülikas ja nõuab ilmselt harjutamist.


Lukk ise koos lukustustihvti ja lööknõelaga


* * *Eile Pirita Neste bensiinijaamas olin tunnistajaks kummalisele juhtumile. Minu tähelepanu tõmbas vasakult kostev mürtsatus ja sellele järgnev rehvivilin. Järgmisel hetkel võis näha hullunult kiirendavat musta A-klassi Mercedest, mis kummide vilisedes paremale Pirita velotreki suunas sõitis (keelumärgi ja teiste autode vahelt läbi). Seejärel märkasin Mercedese kõrval seisnud suurematsorti musta avatud ustega autot millesse istus 2 meest kellest üks pani tagasi kabuuri käes olnud püstoli (!). Mõlemad mehed istusid vandudes autosse ja kihutasid Mercedesele järele (ikka keelumärgi alt läbi).

* * *Suhteliselt ebatavaline juhtum, kas ei tundu? Haarata relv bensiinijaamas keset tipptunniaegset saginat ja melu. Peab ikka nagu põhjust olema...(ehk mingi politseioperatsioon?)

2 kommenttia:

Giga kirjoitti...

Wow... sellist asja just Eestis väga ei kohta.

Anonyymi kirjoitti...

Ma olen üks kord varemgi avalikus kohas paljastatud relva näinud. Olin teel tööle, kui märkan, et ohoo -tee ääres kõnnitee serval istub keegi mees ja paar sammu temast eemal seisab politsinik, kes sihib meest püstolist. Mõlemad käitusid rahulikult ja vaoshoitult. Möödusin neist paari sammu kauguselt ja selle aja jooksul ei toimunud midagi. Üks istus ja teine sihtis.

Maailm on imeline paik...
asjadest