sunnuntaina, helmikuuta 20, 2011

Mitu plastikkaarti sul rahakotis on?

Nägin sõbra rahakoti vahel olevaid plastikkaarte ja ehmatasin täitsa ära. Kuidas neid nii palju on? Ja kas sõber on minust edukam, et tal on rahakott kaarte puupüsti täis? Miks mul pole? Lugesin kohe oma kaardikesed üle ja sain tulemuseks 10 plastikkaarti ja 5 mitmesugust muud papist. Tundub kuidagi vähevõitu nagu? Võibolla näitab kaardirohkus, et sõber on hea suhtleja? Või hoopis vastupidi -et ta püüab oma kehva suhtlemisoskust liikmeks astudes korvata (peale liikmeks astumist saab ju kaardi?)?
* * *
Mitu kaarti teil on?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mul on kolm - ID-kaart, pangakaart ja el uksekaart.

Asjadest kirjoitti...

Appi! Ainult 3 kaarti!Pole võimalik!

Anonyymi kirjoitti...

Nahkses rahataskus kannan kaasas pangakaarti (x3),ID, juhiload ja 2-3 enimkasutatavat kliendikat. Ülejäänud on kas autos või eraldiseisvas kredikahoidjas, mida pidevalt kaasas ei tassi.
Tihtilugu jahun kauplusega teemal, et kuidas ma ei ole klient - olen ju! Ja siis tuleb välja, et see pole see pood :-D

Anonyymi kirjoitti...

rahakotis:
1) üliõpilaspilet
2) juhiluba
3) pangakaart (ühtlasi ka üliõpilaspilet)
4) relvaluba

autos päikesesirmi vahele surutud:
1) raamatukogukaart
2) partnerkaart
3) säästukaart
4) stockmanni kliendikaart
5) inchcape kliendikaart

kuid plaanin apgreidida ning üliõpilaspileti kodus sahtlisse majutada... õhuke rahakott on hea mugav, s.t. ei teki näiteks piinlikku momenti kuskil kassas kui peaks tööpäeva lõppedes pehmed näpud olema ning pillad kogu oma plastmassist koosneva "elu" maha ning hakkad närviliste poekaaslaste tigeda mõmina saatel oma "elu" kokku korjama...