maanantaina, helmikuuta 21, 2011

Ruanda suursaadik kannab vastuvõtul Eesti rahvariideid

Sahistatakse, et 2011nda aasta Iseseisvuspäeva vastuvõtul kannab Ruanda suursaadik Immaculee Uwanyiligira Eesti rahvariideid. Tegemist on imekauni, väga haritud ja terava mõistusega naisterahvaga. Arvatavalt saab see olema vastuvõtu üks räägitumaid sündmuseid (=esimene taoline juhtum Eesti ajaloos).

Minu arvates on eesti rahvariiete kandmine Ruanda saadiku poolt SUUREPÄRANE ning sügav AUSTUSAVALDUS eestlastele. Asjadest blogi toetab Immaculeed 100%. Soovime Rwandale kõrget lendu ja jääme põnevusega ootama sündmuste edasisi arenguid! :)

5 kommenttia:

Silva Kiili kirjoitti...

See on küll vahva. Huvitav, millise kandi rahvariided ta valis?

Asjadest kirjoitti...

Olekski tore, kui suursaadikud peavad asukohamaa rahvariideid kandma. Nalja oleks nabani.

Anonyymi kirjoitti...

Ja kandiski suursaadik Eesti rahvariideid, ainult et peale minu seda vist keegi tähele ei pannudki ja mingeid sahinaid ega piltegi pole.
Igatahes,väga armas oli.

Asjadest kirjoitti...

Imelik jah, et tähele ei pandud. Võibolla kardetakse sõna võtta, et öeldakse midagi üleliigset? Ja mis maakonna komplekt see oli huvitav?

Anonyymi kirjoitti...

Ta oli erakordlest kaunis seda Kuusalu-Kadrina kostüümi kandes, isegi kingad olid autentsed!!! Nägin teda telekast ainult mõni sekund kuid olin lihtsalt lummatud! Ja ta kandis meie rahvarõivad perfektselt välja!