torstaina, syyskuuta 09, 2010

Salvetasku on ka hea õllehoidik

Avastasin hiljuti täiesti juhuslikult, et salvetasku (edaspidi ST) on ka ideaalne pudelivutlar. Õllesõbra abimees. Asi on selles, et miljonid mehed üle maailma on pidevalt hädas sellega, kuhu panna õllepudel, mis koduteel emotsiooni ajel kaasa sai ostetud. Taskusse on teda väga paha toppida, sest seal hakkab ta ebamugavalt punnitama ja võib koguni välja kukkuda -eriti, kui ollakse rattaga. Spetsiaalset kotti on kah kuidagi kohatu hankima hakata. Näpus hoida on ebaviisakas, sest väikesed lapsed näevad ning täiskasvanud peavad sõltlaseks...

Sellises olukorras tulebki mehele appi tema vana sõber ST. ST saab kinnitada turvaliselt vööle, kus ta püsib kindlalt ja õllega ei saa midagi halba juhtuda. Eriti hea on, kui on 2 STd, mis on mõlemal puusal -nagu revolvrid, sest nii saab haarata õlut just sobiva käega (näiteks kui ühes käes on mingi asi). Klapiga kaetud õlu võimaldab koguni roomamist ja hiilimist ilma, et pudel kohe kaotsi läheks.

Tublimad mehed, kellel on olemas nn molle-vest saavad salvetaskuid kasutades kaasa võtta peaaegu piiramatul hulgal õlut -kusjuures -käed jäävad vabaks!

Ei kommentteja: