keskiviikkona, elokuuta 27, 2008

Tegelikult ei tohi telekat tulistada

Hiljuti oli laskurite meililistis pikk keskustelu, et kas TOYOTAt tohib lühifilmi tegemiseks sõelapõhjaks lasta või mitte. Peale mitmeid tuliseid sõnavõtte jäi peale seisukoht, et autot lihtsalt lõbu pärast tulistada on ebaeetiline. Nii nagu ka kõiki muid kodumasinaid jmt. Selline tegevus tekitab rohkem küsimusi, kui annab vastuseid.
Nii et kui tahad telekast vabaneda, siis kasuta pigem kaigast või tooli. Hea idee oleks ka arvutiga telekas sisse lüüa.

2 kommenttia:

Lassie kirjoitti...

Täna hommikul stompisin just maja taha prügikasti kõrvale jäetud televusseri pisikesteks osadeks, et see ikka koos olmeprügiga kaasa läheks. Vasemehed olid juba oma töö teinud, telekas oli lahti kistud. Aktsiooni käigus sai klaasikilluga pihta sõrmenukk.
Televiisorit tulistada pole mõtet, kilde lendab igas suunas. Parem on ikka haamer, vasar, kuvalda...

Asjadest kirjoitti...

See et sõrm katki läks, oli tegelikult just õige asi (see loob mälestusi). Mäletan minagi seda hingevärinat, kui oma elu esimest teleka kineskoopi katki lõin. Varusin sellekstarbeks korraliku tellise ja viskasin argpükslikult eemalt. Olin nimelt kuulnud suurematelt lastelt lugusid, kuidas kineka killud kohe näkku hüppavad, kui liiga lähedal olla. Suureks pettumuseks ei juhtunud midagi väga espetsiaalset. Lõin lihtsalt kineka katki ja oligi kogu lõbu. Ei mingit plahvatavat tulekera ja verd...