keskiviikkona, kesäkuuta 03, 2009

Lauavirn tekitas adrenaliinisööstu!

See on ikka imelik, kuidas tavalised kuuselauad nii võimsalt mõjuda võivad. Nägin samuseid laudu oma tavalisel ringkäigul -ja pulss tõusis kohemaid vähemalt 120 löögini.
"Küll on ilusad lauad" mõtlesin "Neist saaks ju teha igasuguseid lahedaid asju...-tikksaage oleks vaja...ja höövlit...". Ühesõnaga -aju hakkas tegelema täiesti iseseisva teemaarendusega.

Pealegi näib kuuselaudadel olevat teraapiline mõju. Esiteks see mõnus vaigulõhn, teiseks mõte tohutust potensiaalist, mis sellistes laudades varjul on. Ma ei imestaks, kui ainuüksi värske lauavirna vaatamine depressioonis inimese jälle ree peale aitaks. See on täiesti tõhus asi.

8 kommenttia:

mk kirjoitti...

Teraapia töö näol on tänases majandusolukorras päris veenev.

Asjadest kirjoitti...

Ei, ma ei rääkinud TÖÖST vaid lihtsalt kuuselaudadest. Nendega ei pea isegi midagi tegema -võib lihtsalt nuusutada ja vaadata -ja hellalt silitada. Umbes nagu mõni nunnutab kassi või koera. Sellisel lauavirnal on ka ilma midagi tegemata rahustav toime.

mk kirjoitti...

Õige küll. Miks küll esimese kinnisideena töö tuli pähe. Kuuselauad on igati toredad asjad.
Neist saaks selliseid mõnusalõhnalisi lõhnakuuski autosse teha. Naturaalse kuuselõhnaga. Sellised mis poes müüakse on liiga vänged ja panevad pea valutama.

Asjadest kirjoitti...

Väga super idee! :)

mk kirjoitti...

Sain idee oma väikevennalt, kes puutöökojad tööd vihtudes pani ikka autosse värskeid kuuselaaste ja muudel aegadel hoidis autos paari-kolme kadakaseibi.

Anonyymi kirjoitti...

Kusjuures mulle mõjub hästi kosutavalt mööblipoes ringi kõndimine. Lihtsalt kõndimine, ei muud. Arvan, et see on kuuselauateraapia teine aste - kui enne aju töötab võimaluste kallal, mida neist laudadest saaks, siis pärast naudid juba tehtud töid ja mõtled, kuidas ja kuhu sellised nikerdused sobiksid :)

Anonyymi kirjoitti...

Oled sa kindel et see on KUUSElaud.
Männilõhna tahaks.
Peaks mõne puusepa juurest läbi minema ja padjapüüri Buratiino helbeid/seibe täis toppima

Anonyymi kirjoitti...

Üks variant on minna kuhugi puidulattu tööle...