tiistaina, kesäkuuta 30, 2009

Töömeeste tehtud väga hea modernistlik skulptuur

Hoolimata sellest, et töömehed, kes tegid kunagi liikuva tõstepuu, ei õppinud kunagi skulptuuriteadust, on nad siiski teinud parema skulptuuri, kui mitmed (üleõppinud) skulptorid. Respekt, mehed! See on hea kunst.

2 kommenttia:

mk kirjoitti...

Läheks rubriiki vabadussamba kavand? Ilusam kui klaasist monstrum, on tehtud maalähedastest materjalidest mis sümboliseerivad nii sõda kui ka rahu.

Asjadest kirjoitti...

Ega jah. Mul iseenesest V-samba vastu pole midagi, aga oleks võind natsa lennukam olla küll. ma ei saa aru miks püütakse eestlastele pähe taguda mõtet, et "me oleme sellised maalähedased -töökad ja kindlad"? Ajuvaba!

Eestlaste ainus võimalus on olla lennukas! Kogu eestlaste vabadus ja vastupanu on üks suur manööverdamine, sebimine, improviseerimine ja leiutamine.

Eestlane on oma loomult muutumisaltis ja paindlik -kui on rahuaeg, siis passitakse kodus ja aetakse käsikivi ringi -tulevad aga mongolid laastama, siis minnakse metsa ja võetakse ka käsikivi kaasa, kui vaja. ja kui metsas kah ei saa enam olla, siis minnakse sohu või hakatakse vastu.
See ongi dünaamika!