torstaina, lokakuuta 27, 2011

Carolin Illenzeeri Fond kutsub kontserdile sõja-laste toetuseks

Tsiteerin:
Armsad sõbrad!
Tänavu asutatud Carolin Illenzeeri Fond kutsub Teid 24. novembril algusega kell 19.00 suursugusele kontserdile „ Queen Symphony” Nokia Kontserdimajja, et koguda raha ja muid vahendeid Eesti julgeolekuhuvide eest hukkunud või haavata saanud kaitseväelaste laste toetuseks.

Omapärasemas, orkestri- ja koorihõngulisemas võtmes Queeni lugusid esitavad: Kaitseväe- ja Piirivalveorkester, C-Jam, Tallinna Tehnikaülikooli Kammerkoor, Euroopa Kultuuripealinna Segakoor, Eesti Kaitseväe Segakoor, Ühendkoor, viiulisolist Johannes Põlda, Eesti Advokatuuri Segakoor jpt. Laval tantsivad Tantsuakadeemia lapsed Märt Agu juhendamisel ja Kaie Kõrbi Balletistuudio lapsed. Dirigendid: P. Saan, V. Portsmuth, H.Surva, I. Millers

Kontrsert on vaheajata ja kestab tund ja 15 minutit. Pilet maksab 12 EUR ja 32 EUR. 32EUR pilet sisaldab, lisaks kontserdile, fondi patrooni, president Ilvese kutset banketile Nokia Kontserdimajas samal päeval kella 17.30- 19.00

Piletid on müügil alates 30. oktoobrist Piletilevis ja Ticketpros. Samuti saab osta pileteid fondi kaudu. Siis jätame piletimüüjatele makstava protsendi fondi. Number 5124664.

Fondi esimene ettevõtmine oli president Toomas Hendrik Ilvese kutsel toimunud heategevuslik õhtusöök aprillis sellel aastal. Eelmisel nädalal sõlmisime koostööleppe Tartu Vanemuise teatriga -„fondi lapsed” saavad nüüd tasuta teatris käia! Aitäh teile Vanemuine! PALVE: Palun levitage seda kutset ja manuses olevat plakatit oma sõprade ja tuttavate seas. Kui saate, riputage see kutse üles oma kodulehele või jagage siseveebis.

Ikka siiralt tänades

Angela Kalluste

Projektijuht 5124664

Miski ei too välja meie suurust nii nagu soov aidata, soov ühiselt hoolida!

3 kommenttia:

Gendri kirjoitti...

plakatit ei näegi või?

Anonyymi kirjoitti...

Ei näe jah. Mingil põhjusel salvestab arvuti selle plakati ainult poolenisti.
Asjadest

Asjadest kirjoitti...

Siiski, siiski...