perjantaina, tammikuuta 09, 2009

Autoomanikud on tapnud 133 inimest :(

Avasin hommikul lehe ja lugesin õudusega, et autoomanikud on 2008ndal aastal tapnud ühtekokku 133 inimest -meest, naist ja last. Lisaks sellele on vigastatud ja sandistatud kolm korda rohkem inimesi.

Khm...

Kas keegi julgeb veel väita, et autosid ei tuleks tsiviilkäibest ära korjata või nende kasutamist oluliselt piirata?

Kujutage vaid ette, milline poleemika tõuseks, kui samasuguste näitajatega oleks esindatud jahimehed? Igasugune jahipidamine lõpetataks päevapealt ära!

7 kommenttia:

irve kirjoitti...

kahtlustan, et kui kasutaksime püsse sama palju kui autosid, oleks püssimeeste number suurem

või kurat seda teab, äkist oleks kõik pärast esimest paari nädalat hullunult ettevaatlikud ...

Asjadest kirjoitti...

Pfff!
Autojuhid ju ei tapa sihilikult, eks? Nad tapavad "ettekavatsematult ja kogemata". Kui autojuhid hakkaks sihilikult tapma, siis ei jõuaks keegi laipu ära vedada.

Just sellepärast ongi autod -ja autoomanikud kordades ohtlikumad, et nad tapavad "ettekavatsematult". Oht tekib hetkel, kui autoomanik oma autosse istub.

Piltlikult öeldes on autoomanik nagu relvaomanik, kes kõnnib linnas ringi, padrun rauas, kaitseriiv maas ja sõrm päästikul.

Kaur kirjoitti...

Ühest kohast teise reisimine oli riskantne ka enne mootori leiutamist. Arvad, et jala / ujudes Kanaari saartele puhkama minek on ohutum kui lennukiga?

Anonyymi kirjoitti...

Ma ei räägi ju lennukitest vaid autodest. Kaasaegne reisilennuk pidi ühe istekoha kohta kulutama sama palju naftat nagu auto terve aastaga. Ilmselt oleks hobusega jah turvalisem ja säästlikum.

Anonyymi kirjoitti...

Jah, jätkem maailmale vaid spartalik elulaad, kõik mugavused, meelemürgid, 2/3 toidust jne tuleb keelata, rahvas mööda maad laiali peksta ja saagu ise hakkama. Nagu 200 aastat tagasi.

Anonyymi kirjoitti...

Ja põhilised autoomanikud on meil kes? Ühisliising ning Hansa Liising. Lõpetada sellised kuritegelikud organisatsioonid!

- tähenärija -

Anonyymi kirjoitti...

Nojah. nemad on need vastikud relvakaupmehed...