torstaina, helmikuuta 19, 2009

Küsitluste kokkuvõtted

Mitu küsitlust on taas lõppenud ja andnud meile väga väärtuslikke teadmisi ja infot. Alustame tagantpoolt.

Küsitlus, kus vastajad pidid andma hinnangu enda isikuomadustele, paljastas meile huvitava tõe. Selgub, et 47% vastajatest on enda meelest emotsionaalselt ebastabiilsed ja 27% lisaks sellele ka kahtlustavad. Ma ütleks, et see on väga huvitav sümbioos. Kujutage ette, et elate üle laevahuku ja satute üksikule saarele koos isikuga, kes on emotsionaalselt ebastabiilne ja samal ajal ka kahtlustav. Mõelge nüüd, kuidas vennike sul 5 aastat pidevalt kannul käib ning ahtlustab, et sa ehitad salaja paati või oled kookospähkleid ära peitnud -ja samal ajal kord nutab -ja siis on eufoorias -mis vahetub taas süüdistamise (kahtlustab...) ja nutuga.

Huvitav on ka asjaolu, et tervelt 18% inimesi usuvad, et nad on head -mis on ilmselgelt vale vastus, sest sellega nad väidavad, et on heamad, kui Jeesus Naatsaretist, kes ennast heaks ei pidanud: Lk 18:19 "Jeesus ütles talle: "Miks sa nimetad mind heaks? Ei ole hea keegi muu kui üks - Jumal".

Aga see, et paljud meie kaasaegsed on targemad ja heamad, kui ükskõik milline teadmamees, on muidugi juba vana tõde.
* * *
Mitut beetaisast on vaja ühe alfaisase võitmiseks? Vastus on üksmeelne (65%!): beetad ei võida KUNAGI! Pole mõtet hakata üritamagi velled! Samas ma ise arvasin, et on vaja kolme beetat ühe alfa võitmiseks, sest kungi oli templirüütlitel tõotus, mis käskis neil võtta vastu võitluse üks kolme vastu. Lähtudes asjaolust, et templirüütlid olid kahtlematult alfad, tundus mulle suhe 1:3 loogiline. Aga näe -eksisin!
* * *
Kas keegi mees on öelnud sulle, et sa oled paks? Paistab, et on. 71% naisi on kuulnud mõne mehe suust, et nad on paksud. Täiesti uskumatu! Sellist tulemust ma TÕESTI ei osanud ette näha. Ega polegi muud öelda, kui et MEHED ON LUPARDID! Arvestades asjaolu, kui varmad mehed kritiseerima on, võiks soovitada neid endid samade võtetega TÖÖDELDA -on olemas tohutu hulk mehi, kellele ka naised võivad julgesti öelda, et nad on paksud.

Mis võiks olla vahvam, kui lausuda sundimatult oma õllekõhuga (mees)töökaaslasele -teda samal ajal sõbralikult kõhule patsutades: "oi kuule, kas sa oled juurde võtnud? -Või ootad järsku last?

Pakse mehi on kogu maailm täis, nii et lõbu on laialt...

Ei kommentteja: