torstaina, syyskuuta 10, 2009

Carl Gustavi granaat lennul

Paljud lugejad on kannatamatult nõudnud lisainfot Carl Gustavi kohta. Et mis peale päästiku vajutamist ikkagi täpselt toimub?

Tegin olukorrast õpetliku pildi. Peale päästiku vajutamist kuuled sa pauku ja kõik muutub valgeks, nii et ümbrust pole üldse näha (pildil olev valge pall peaks tegelikult täitma kogu pildiakna, aga ma ei viitsinud joonistada). Selle valge sees näed sa kirkavärvilist punast laiku, mille sees on omakorda väiksem kollane laik ja kõige keskel väike must täpp.

Kuid see pole veel kõik.

Päästiku vajutamise hetkel tabab sind otsekui sooja poksikinda löök. Või täpsemalt -on selline tunne nagu oleks just avatud tulikuuma leiliruumi uks ja samal ajal lüüakse sulle sooja padjaga näkku. See on väga põnev elamus.

Soovitan soojalt...

4 kommenttia:

Mati kirjoitti...

äää.....kas saaks lasketiiru minna Karliga laskma? On sul kodus mõni voodi all peidus vä?...

Anonyymi kirjoitti...

Võiks olla paar sellist lasketiiru küll, kus tsiviilisik neid lasta saaks. Miks mitte? Ainult, et üks lask maksab 5000 kr + käibemaks. Jube tegelt -pool lasteaiakasvataja kuupalka vastu taevast.

Aarne kirjoitti...

Tere Anonyymi,

Kõrgharidusega lasteaiaÕPETAJA saab Tallinnas keskmiselt 10 400 ja maksud maha. Ilma hariduseta saab vähem, vanemõpetaja saab rohkem.

Kas nemad ei saakski paugutada?

Kasvatajad olid vanasti, praegu on ka lasteaias õpetajad.

Anonyymi kirjoitti...

Tallinna kohta ei tea, Tartus saab pool ülalpoolmainitust.