tiistaina, syyskuuta 08, 2009

"Me pole gay-d vaid lihtsalt sõbrad!"

Päevakorda on kerkinud väga intrigeeriv teema.

Seoses sellega, et gay-d on muutunud oluliselt nähtavamaks ja julgemaks, on tekkinud olukord, kus Tavalised Mehed (TM) peavad hakkama tõestama, et nad on Tavalised Mehed.

TM-d peavad arvestama asjaoluga, et sõbraga kahekesi linnas jalutamine, rattaga sõitmine, autos istumine ja niisama kohvikus rääkimine vmt võib lõppeda gay-kahtlusega. Ja ei tasu salata, et see nii pole.

Väga ohtlik on olukord, kus mõlemal semul on lühike soeng (see on gay-de hulgas väga populaarne) ja pisut liiga kitsas särk vmt. Väga ohtlik on harrastada ka teatud spordialasid: vettehüppeid, uisutamist, atleetvõimlemist, sulgpalli, süstasõitu, ujumist (eriti lühikesi distantse!) ja sqashi.

Olukord on muutunud peaaegu talumatuks. TM peab kandma rõhutatult lohakaid riideid, vältima meessoost sõpru ja väljenduma verbaalselt primitiivselt. Tavaline Mees peab oma minapildi säilitamiseks käituma nagu viimane jobu -ja ainult selleks, et jääda tavaliseks meheks...

Tundub, et gay-d on meestevahelise sõpruse devalveerinud...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

vahest ongi hea teha endale väike koopameheperiood, kus džentelmen sisimas on selgelt äratuntav mitte kaugemalt kui kahe meetri pealt