sunnuntaina, syyskuuta 13, 2009

TOETA SÕNAVABADUST-ÄRA KLIKI I & I BLOGI!

Peale igakülgset analüüsi jõudsin seisukohale, et I & I blogi on tänaseks muutunud tõeliselt tagurlikuks nähtuseks. Isegi sellised vanainimeste väljaanded nagu postimees.ee ja epl.ee on julgemad ja liberaalsemad (keegi võiks nüüd vastava bänneri ka teha).

Näib, et I & I blogiga läheb nagu Hispaania Vabariigiga: algne revolutsiooniline ja anarhistlik korraldus asendub lõpuks kommunistliku partei diktatuuriga (ning tõelised mässumehed ja anarhistid pistetakse vangi või lastakse maha).

Pole ime, et Franco võitis...

2 kommenttia:

Lumivalgeke kirjoitti...

Kui I&I tähendab Tähismaid, siis olen mina seda paska ühe korra lugenud - Salmuse ja Kangi teemat. Kui kumbagi "plogijat" nägema juhtun, sõidan küsimusi esitamata lõuga. Ja kahetsen südamest, et relvakandmisluba pole ära teinud. Sõnavabadus EI ole inimese põhiõigus, ja teatud hälvetega tegelastelt tuleks see üleüldse ära võtta. Selle maailma liberaalsus on üle igasuguse piiri läinud:(

(Kui minu noorteslängi valdamine jätab soovida ja I&I tähendab midagi muud, palun vabandust jauramise pärast:D)

Ray D. Noper kirjoitti...

Sõnavabadus on inimese põhiõigus, kuid iga õigusega kaasneb ka kohustus, eelkõige kohustus vastutada oma tegude, s.h. sõnade eest ja justnimelt vastutuse võtmisest on need tegelased seal igati keeldunud.

Aga muidu toetan algse postituse sentimenti, jah. Vahel juhtub.