torstaina, syyskuuta 03, 2009

EESTI PARIMAD KITARRISTID TÄNA JUUKSURIS!

Saabus kiri:

Täna õhtul astub Juuksuri klubi pisikesele lavale korraga kaheksa Eesti tippkitarristi - Estonian Guitar Octet.
EGO sündis selle looja Jaak Sooääre sõnul avastusest, kui suur hulk on Eestis loovaidkitarriste, kellest võiks kokku panna suurema kollektiivi.

Niisiis, lavale astuvad lisaks Jaak Sooäärele veel:Kalle Tikas - julge provotseerija, kes naudib improvisatsiooni. Teinud muusikat moodsa tantsu etendustele, filmidele ning "BF"-i asutajaliige.
Mart Soo - vabaimprovisatsiooni üks alusepanijaid Eestis."Tunnetusüksuse" asutajaid. Imporvisatsioonilise muusika kontsertsarja"ImproTest" eestvedajaid.
Paul Daniel - mitmekülgne interpreet, kes orienteerub hästi niidžässis kui rahvamuusikas.
Robert Jürjendal - klassikalise haridusega kitarrist, kes onimprovisatsiooni, live-elektroonika ja elektrikitarri võimalustesthuvitunud juba ligi paarkümmend aastat. 1993. aastal pani ta aluse Eesti ühele tuntumale džässkollektiivile Weekend Guitar Trio koos MartSoo ja Tõnis Leemetsaga.
Tarvo Kaspar Toome - kunagiste ansamblite "Megan Quartet", "Mesi" ningpraeguse postfusiongrupi "Lippajad" kunstiline juht, kitarrist/klahvpillimängija ja helilooja.
Tõnis Leemets - moodsa ja tantsulise kaldega džässi poolehoidja ningviimasel ajal keskendunud elektroonilisele muusikale.
Virgo Sillamaa - noor jazzmuusik, kes tunneb end koduselt nii jazzi,popi kui ka akadeemilisemat laadi muusika vallas.

Kuula ka - http://www.myspace.com/estonianguitaroctet
Algus neljapäeval, 3, septembril kell 9Pilet 50 krooni
PS - ühine Rampade oru meililistiga! Saad väärt kraami otse postkasti:http://www.rampade.org/list

Ei kommentteja: