tiistaina, syyskuuta 22, 2009

Saunaõlu (hommikune õlle-hetk)


Nii. Täna uurime sellist asja mille nimi on Saunaõlu (SÕ). Olgu kohe öeldud, et SÕ on üpris odav õlu, sest kangust on tas vähe (4,8). Selliste õlude puhul nagu SÕ, ootad sa alatedalikult mingit haput jooki, mida häda korral ka juua annab. Kuid Saunaõlu on tubli erand. Maitse on tal igati pehme ja mahe. SÕ on ootamatult leebe ja taktitundeline -ei kipu sulle pealetükkivalt sõbraks ega hakka mingeid mõttetuid lugusid jutustama.
Puuduseks ehk see, et samas on teda ka pisut raske märgata. Peale Saunaõlu tarvitamist on raske meenutada, mis see oli. Midagi sai nagu joodud...-aga mida täpselt?
Pisut selline olukord nagu sääreväristahaga sõites -gaas on küll koguaeg põhjas, aga ikka on säärane tunne, et seisad justkui paigal. Tallinnast Pärnusse on nii väga väsitav sõita.

2 kommenttia:

Maali kirjoitti...

heheee, vägas ähesh juu. Ma soovitaks ka selliseid naiste õlusid sul proovida. A la õlu teqila ja laimiga või miskeid selliseid. Kuigi need vist rohkem suurkonsernide tooted :S

Asjadest kirjoitti...

Väga hea mõte. Ma ise tean ainult ühte naiste õlu ja seda tuleb ise teha: võtad suvalist õlut ja segad kokakoolaga pooleks. Siis ongi naiste õlu. Kusjuures -täitsa super hästi maitseb...